Wie schenk jij je mooiste glimlach?

Op vrijdag 6 oktober is het Werelddag van de Glimlach; een dag waarop er wereldwijd aandacht wordt geschonken aan aardig zijn tegen elkaar. Met alle ellende in de wereld is het namelijk goed om één keer per jaar stil te staan bij het verspreiden van vriendelijkheid. En de allermakkelijkste manier om dat te doen is door naar elkaar te glimlachen. WhiteWash is gespecialiseerd in het maken van producten waar je niet alleen een witte lach, maar ook een gezonde witte lach van krijgt. We zouden de hele wereld maar wat graag een stralende glimlach geven (dat is ook terug te zien in onze “Brush for a brush”-campagne) en zijn dan ook enthousiast over de Werelddag van de Glimlach. Dat maakt ons natuurlijk benieuwd aan wie jij je mooiste glimlach schenkt. We willen daarom in de aanloop naar de Werelddag van de Glimlach graag van iedereen weten aan wie hij of zij zijn of haar mooie glimlach schenkt. De tien mooiste glimlachen schenken wij op onze beurt dan weer een pakket voor een extra mooie, gezonde, witte lach.

Doe mee!

Ben je enthousiast geworden en wil je met ons delen aan wie jij je mooiste glimlach schenkt? Doe dan mee:

  • 1. Maak een foto van jouw mooiste glimlach

  • 2. Deel je foto via Instagram

    met de hashtags #werelddagvandeglimlach #whitewashnano #wieschenkjijjemooisteglimlach

  • 3. Vermeld in je ‘post’ aan wie jij deze mooie glimlach schenkt en tag diegene en het Instagram account van @whitewashnano

Post je foto op Instagram vanaf vandaag t/m de Werelddag van de Glimlach (6 oktober).

Win!

Op maandag 9 oktober maken wij bekend welke 10 posts wij het meest bijzonder vinden. De 10 winnaars ontvangen een mooi pakket met producten van de Nano Range van WhiteWash. Deze producten zijn gemaakt volgens onze bijzondere formule, die zorgvuldig is samengesteld door tandartsen, zodat elk ingrediënt door de wetenschap wordt ondersteund. Het resultaat is een krachtige formule gebaseerd op Enamel Care Technology ©: een geavanceerde technologie die helpt om je tanden witter te maken, je tandglazuur te versterken en tandgevoeligheid te voorkomen. Daarnaast bevatten bijna alle producten kaliumnitraat (wat helpt om tandgevoeligheid te voorkomen), fluoride (maakt je tanden sterker) en xylitol (voorkomt de groei van bacteriën en beschermt tegen zuuraanvallen). Tegelijkertijd bevatten de producten in de Nano Range geen SLS, alcohol, parabenen, triclosan en PEG. Met de producten van de Nano Range krijg je dus niet alleen een witte lach, maar ook een gezonde witte lach.

In het prijzenpakket zit de WhiteWash Sonic Toothbrush en de Nano Whitening tandpasta t.w.v.: € 74,90.